Kvalitativ tandvård till rätt pris

Vi erbjuder professionell tandvård och individuellt anpassade behandlingar av högsta kvalitet för att våra patienter ska kunna ha friska tänder och ett vackert leende hela livet.

Undersökning

Lång erfarenhet

Toppmodern klinik

Konkurrenskraftiga priser

Trygg & säker tandvård

Vi är kopplade till försäkringskassan (högkostnadsskydd & tandvårdsbidrag)

Stor erfarenhet av tandvårdsrädda patienter

Ofta behöver tandhälsan bara underhållas, ibland krävs det större åtgärder och ibland är läget akut. Oavsett vilket, kan vi alltid erbjuda Dig den behandling som passar just Dig och Din tandhälsa.

För att upptäcka och förebygga tandsjukdomar görs undersökningar. Vid en basundersökning går tandläkaren igenom hela munnen såsom tänder, slemhinnor, mjukvävnad, käkleder, bett och tandköttsfickor. Vi tar röntgenbilder och förklarar gärna hur det ser ut. Vi använder digitalröntgen vilket gör att bilden visas direkt på skärmen och stråldosen minimeras. Ibland behöver tandläkaren ta flera röntgenbilder och i vissa fall behövs en helröntgen av alla tänder, käkleder samt omgivande vävnader och strukturer, vilket kallas panoramaröntgen. Vi har tillgång till samtliga former av röntgen på kliniken.

Vid undersökningen får Du sedan reda på om Du behöver gå till tandhygienist eller om Du behöver komma tillbaka till tandläkaren för att till exempel laga ett hål. I sådana fall får Du också ett kostnadsförslag och en behandlingsplan.

Kontakta oss

Har du några frågor? Du är mer än välkommen att kontakta oss genom kontaktformuläret nedan eller via telefon på 08-659 45 00.

Varför välja oss?

Vi på Novo Dental har ett unikt och mycket uppskattat arbetssätt med högsta kvalitetsfokus. Våra behandlingar är alltid effektiva och vi finns tillgängliga för just dig. Du lämnar oss med friskare tänder.

Nöjda kunder är viktigt för oss