Tandimplantat i Stockholm

Lång erfarenhet

Toppmodern klinik

Konkurrenskraftiga priser

Trygg & säker tandvård

Vi är kopplade till försäkringskassan (högkostnadsskydd & tandvårdsbidrag)

Stor erfarenhet av tandvårdsrädda patienter

Undersökning hos tandläkare

Tandimplantat

Avsaknaden av en eller flera tänder kan leda till både funktionella och psykologiska besvär, som till exempel svårighet att tugga eller osäkerhet och ovilja att le. Om du förlorar en eller flera tänder kan vi ersätta dem med tandimplantat.

Vi på Novo Dental har ett unikt och mycket uppskattat arbetssätt med högsta kvalitetsfokus. Våra behandlingar är alltid effektiva och vi finns tillgängliga för just dig. Du lämnar oss med friskare tänder.

Ta del av vårt erbjudande och få svar på dina frågor. Ring 08-659 45 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snabbt vi kan.

Novo Dental klinik exteriör

Kontakta oss

ERBJUDANDE: KONSULTATION SAMT PANORAMARÖNTGEN­UNDERSÖKNING

500kr (ord. pris 2950 kr). ATB utnyttjas!

Har du några frågor? Du är mer än välkommen att kontakta oss genom kontaktformuläret nedan eller via telefon på 08-659 45 00.

Hur går behandlingen till?

Vi börjar med en noggrann undersökning, utredning och planering. Behandlingen består sedan av en operation där en eller flera titanskruvar fästs i käkbenet. När de sedan har läkt in och växt fast efter några veckor fungerar de precis som en ny rot. Sedan tas ett avtryck av käke och implantat så att tandteknikern kan bygga den nya tanden eller tänderna. När tänderna är färdiga så skruvas de slutligen fast.

Naturligt och säkert

Implantaten är fasta, nya tänder som ser naturliga ut. De sitter dessutom permanent, i många fall livet ut. Efter behandlingen är det viktigt att man följer sitt individuella vårdprogram, är noga med munhygienen och kommer på regelbundna årskontroller. Vi använder oss av världsledande implantatsystem som dessutom lämnar livstidsgaranti på sina implantat.

Tandimplantat

Nöjda kunder är viktigt för oss

Tandimplantat hos Novo Dental

Med tandimplantat kan du öka din livskvalité och undvika dina tidigare funktionella besvär eller psykologiska bekymmer. Men varför ska du välja att göra dina tandimplantat hos just oss?

01. Spetskompetens

Hos oss på Novo Dental är du i trygga händer. Vi har experter med lång erfarenhet inom tandimplantat som dessutom använder branschens senaste och säkraste metoder. Allt för att du som kund ska kunna känna dig helt trygg!

02. Implantat av toppkvalité

Vi använder oss utav världsledande implantatsystem. Eftersom tandimplantat i många fall är en permanent lösning livet ut så är kvalité väldigt viktigt för oss. Implantaten har dessutom livstidsgaranti och stödjande forskning bakom sig.

03. Ett strålande resultat

Gör som våra många andra nöjda kunder och få ett nytt och fint leende. Behandlingen fungerar utmärkt för både ett eller flera tandimplantat. Dagens implantat anpassas efter färg och form på resterande tänder och ser därför helt naturliga ut.

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår hemsida. Läs vidare om hur vi hanterar cookies här.

Acceptera
Hantera