Kronor och broar

Lång erfarenhet

Toppmodern klinik

Konkurrenskraftiga priser

Trygg & säker tandvård

Vi är kopplade till försäkringskassan (högkostnadsskydd & tandvårdsbidrag)

Stor erfarenhet av tandvårdsrädda patienter

Kronor hos tandläkare

En tand som har blivit så pass skadad att en vanlig fyllning inte bedöms som tillräckligt hållbar får man istället förse med en krona. All sjuk tandvävnad tas bort och sedan prepareras tanden med avsikt att behålla så mycket frisk tandsubstans som möjligt. Kronan beställs från en tandtekniker som tillverkar den på ett laboratorium. Den är individuellt anpassad efter Ditt bett och ser ut och fungerar precis som en vanlig tand.

Om Du saknar en eller flera tänder så kan ett alternativ vara att framställa en bro med närliggande tänder som stöd. En bro består av flera kronor. På Novo Dental har vi lång erfarenhet av porslin och helkeramiska lösningar. Vi arbetar gärna med ersättningar i porslin och keramiska tänder. Vi gör mycket helkeramiska tänder i Emax och Zirconia.

Emax är det mest estetiska porslinsmaterialet och Zirconia är det starkaste. En keramisk tand är både högestetisk och mycket hållbar. Emax och Zirconia är väldigt högestetiska och mycket hållbara keramer, de är dessutom väldigt vävnadsvänliga vilket innebär att man inte behöver oroa sig för eventuella allergier.

Kontakta oss

Har du några frågor? Du är mer än välkommen att kontakta oss genom kontaktformuläret nedan eller via telefon på 08-659 45 00.

Varför välja oss?

Vi på Novo Dental har ett unikt och mycket uppskattat arbetssätt med högsta kvalitetsfokus. Våra behandlingar är alltid effektiva och vi finns tillgängliga för just dig. Du lämnar oss med friskare tänder.

Novo dentals klinik utanför

Nöjda kunder är viktigt för oss

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår hemsida. Läs vidare om hur vi hanterar cookies här.

Acceptera
Hantera