Tandblekning

Lång erfarenhet

Toppmodern klinik

Konkurrenskraftiga priser

Trygg & säker tandvård

Vi är kopplade till försäkringskassan (högkostnadsskydd & tandvårdsbidrag)

Stor erfarenhet av tandvårdsrädda patienter

Kvinna som ler

Vi är proffs på tandblekning

Tandblekning bör alltid utföras av en legitimerad tandläkare eller tandhygienist. Legitimerad tandvårdspersonal har kompetensen som är nödvändig för att ge dig en säker och trygg behandling med bästa möjliga resultat. Innan tandblekning bör tänderna undersökas av en tandläkare eller tandhygienist för att säkerställa att du inte har några obehandlade kariesangrepp, tandfrakturer, otäta fyllningar, tandsten eller andra skador. Dessa är viktiga att behandla innan tandblekning för att säkerställa att behandlingen kan ske på ett riskfritt och säkert sätt.

Novo Dental erbjuder klinikblekning och hemblekning. Båda metoderna är väl beprövade, säkra och ger dig ett vitt leende. Blekning på kliniken tar ungefär en timme. Man kan få komma tillbaka en eller två gånger för att upprepa behandlingen. Om man ska bleka sina tänder hemma gör vi en avgjutning av tänderna och tillverkar individuella plastskenor som man sedan själv fyller med blekmedel och använder en till några timmar per dag eller natt.

Man kan även kombinera klinik- och hemmablekning om det skulle behövas. Resultatet av blekningen beror på utgångsläget och behandlingen kan behöva upprepas för att ge bästa resultat. En blekning som utförs på rätt sätt med säkra produkter brukar hålla i några år.

Kontakta oss

Har du några frågor? Du är mer än välkommen att kontakta oss genom kontaktformuläret nedan eller via telefon på 08-659 45 00.

Varför välja oss?

Vi på Novo Dental har ett unikt och mycket uppskattat arbetssätt med högsta kvalitetsfokus. Våra behandlingar är alltid effektiva och vi finns tillgängliga för just dig. Du lämnar oss med friskare tänder.

Novo dentals klinik utanför

Nöjda kunder är viktigt för oss

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår hemsida. Läs vidare om hur vi hanterar cookies här.

Acceptera
Hantera