Skalfasader & Tandblekning

Lång erfarenhet

Toppmodern klinik

Konkurrenskraftiga priser

Trygg & säker tandvård

Vi är kopplade till försäkringskassan (högkostnadsskydd & tandvårdsbidrag)

Stor erfarenhet av tandvårdsrädda patienter

Konsultation hos tandläkare

Ibland kan patienter uppleva att utseendet på de egna tänderna är missprydande. Det är så klart väldigt subjektivt. Det som en människa upplever som acceptabelt kan en annan uppleva som oacceptabelt. Med skalfasader går det att ändra tändernas utseende.

Skalfasaderna är gjorda av tunt porslin och fästs utanpå de egna tänderna. Skalfasader är mycket hållbara och kan i många fall sitta livet ut. Innan vi påbörjar behandlingen tar vi foton och avtryck av Dina tänder och Du får sedan se det färdiga resultatet innan behandlingen påbörjas. På så sätt har Du möjlighet att påverka och designa Ditt nya leende. För att optimera livslängden och hållbarheten på Dina skalfasader rekommenderas en bettskena. Hållbarheten på skalfasaderna är också väldigt beroende på hur noga Du sköter dina tänder.

Kontakta oss

Har du några frågor? Du är mer än välkommen att kontakta oss genom kontaktformuläret nedan eller via telefon på 08-659 45 00.

Vi är proffs på tandblekning

Tandblekning bör alltid utföras av en legitimerad tandläkare eller tandhygienist. Legitimerad tandvårdspersonal har kompetensen som är nödvändig för att ge dig en säker och trygg behandling med bästa möjliga resultat. Innan tandblekning bör tänderna undersökas av en tandläkare eller tandhygienist för att säkerställa att du inte har några obehandlade kariesangrepp, tandfrakturer, otäta fyllningar, tandsten eller andra skador. Dessa är viktiga att behandla innan tandblekning för att säkerställa att behandlingen kan ske på ett riskfritt och säkert sätt.

Novo Dental erbjuder klinikblekning och hemblekning. Båda metoderna är väl beprövade, säkra och ger dig ett vitt leende. Blekning på kliniken tar ungefär en timme. Man kan få komma tillbaka en eller två gånger för att upprepa behandlingen. Om man ska bleka sina tänder hemma gör vi en avgjutning av tänderna och tillverkar individuella plastskenor som man sedan själv fyller med blekmedel och använder en till några timmar per dag eller natt.

Man kan även kombinera klinik- och hemmablekning om det skulle behövas. Resultatet av blekningen beror på utgångsläget och behandlingen kan behöva upprepas för att ge bästa resultat. En blekning som utförs på rätt sätt med säkra produkter brukar hålla i några år.

Närbild på kvinna med vita tänder som ler

Varför välja oss?

Vi på Novo Dental har ett unikt och mycket uppskattat arbetssätt med högsta kvalitetsfokus. Våra behandlingar är alltid effektiva och vi finns tillgängliga för just dig. Du lämnar oss med friskare tänder.

Novo dentals klinik utanför

Nöjda kunder är viktigt för oss

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår hemsida. Läs vidare om hur vi hanterar cookies här.

Acceptera
Hantera