Tandvårdsrädsla

Lång erfarenhet

Toppmodern klinik

Konkurrenskraftiga priser

Trygg & säker tandvård

Vi är kopplade till försäkringskassan (högkostnadsskydd & tandvårdsbidrag)

Stor erfarenhet av tandvårdsrädda patienter

Tandläkare som gör ett hjärta av handen

Många människor känner rädsla och oro inför att besöka tandläkaren. Det är en anledning till att man inte går regelbundet vilket i sin tur kan förvärra problemen då tandhälsan blir sämre och kräver större behandling när man till slut går till tandläkaren. En del känner så starkt obehag att de överhuvudtaget inte klarar av det. Man brukar då kalla det för tandvårdsfobi, vilket är en av de vanligaste fobierna i Sverige.

På Novo Dental är vi mycket måna om att alla ska känna sig trygga och vill därför skapa en lugn och harmonisk miljö på vår mottagning. Vi träffar tandvårdsrädda patienter varje dag och vi lägger stort värde på ett vänligt och personligt bemötande av alla patienter och medarbetare. Med samtal i en lugn miljö och med bra hjälpmedel kan vi hjälpa Dig att bli av med Din tandvårdsrädsla. Vi berättar och visar vad vi ska göra innan vi gör det. Vid behov arbetar vi även med avslappningsövningar samt lugnande och ångestdämpande läkemedel.

Kontakta oss

Har du några frågor? Du är mer än välkommen att kontakta oss genom kontaktformuläret nedan eller via telefon på 08-659 45 00.

Varför välja oss?

Vi på Novo Dental har ett unikt och mycket uppskattat arbetssätt med högsta kvalitetsfokus. Våra behandlingar är alltid effektiva och vi finns tillgängliga för just dig. Du lämnar oss med friskare tänder.

Novo dentals klinik utanför

Nöjda kunder är viktigt för oss

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår hemsida. Läs vidare om hur vi hanterar cookies här.

Acceptera
Hantera