Estetiska injektioner

Lång erfarenhet

Toppmodern klinik

Konkurrenskraftiga priser

Trygg & säker tandvård

Vi är kopplade till försäkringskassan (högkostnadsskydd & tandvårdsbidrag)

Stor erfarenhet av tandvårdsrädda patienter

Estetiska injektioner av tandläkare

Just nu – tillfälligt erbjudande på estetiska injektioner

Vid första besöket tillkommer en kostnad på 500kr för konsultation.

Toxin

ett område

1999 kr

ord. pris 2700 kr

Toxin

två områden

2499 kr

ord. pris 3700 kr

Toxin

tre områden

2999 kr

ord. pris 4700 kr

Filler

1 ml

3000 kr

ord. pris 4800 kr

Alla behandlingar utförs uteslutande av legitimerad och certifierad personal. Vi är certifierade av Estetiska injektionsrådet.

Vi lyssnar på Dina önskemål och berättar vad som är bäst för just Dig samt hur behandlingen går till.

Toxin blockerar de nervsignaler som gör att en muskel dras samman. Därmed minskar muskelns funktion vilket gör att de linjer och rynkor som uppkommer då man ler, kisar eller rynkar pannan, mjukas upp och blir mindre framträdande. Med hjälp av toxin kan man förebygga uppkomsten av linjer och rynkor i ansiktet. Argrynkan mellan ögonbrynen, kråksparkar runt ögonen och de horisontella linjerna i pannan är de vanligaste områdena som behandlas med toxin. Full effekt uppnås vanligtvis en till två veckor efter behandling och effekten brukar vara cirka tre till fyra månader. Områden vi behandlar: -panna -argrynka (bekymmersrynka) samt ögonbryn -”kråksparkar” vid sidan om ögonen

Filler: Vi använder högkvalitativa, hyaluronsyrebaserade, icke-animaliska fillers som är avsedda att skonsamt dämpa ålderstecken och förstärka Din naturliga skönhet. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen och medverkar till att ge huden fukt och volym. Med fillers kan man släta ut tunna linjer och djupa ansiktsveck samt göra läpparna fylligare och mer väldefinierade. Man kan även framhäva kindben och käklinjer. Resultatet blir ett fylligare, slätare och mer ungdomligt utseende. Fillers är mycket populärt eftersom de ger ett omedelbart resultat samtidigt som risken är låg och konvalescensen mycket begränsad. Behandlingen är icke-permanent och effekten försvinner normalt efter cirka sex månader när man gör det för första gången. Vid upprepad behandling varar effekten längre. Områden vi behandlar: -läppar -kindben -nasolabialveck -marionettlinjer -käklinje -haka -tear troughs (mörka ringar under ögonen)

Kontakta oss

Har du några frågor? Du är mer än välkommen att kontakta oss genom kontaktformuläret nedan eller via telefon på 08-659 45 00.

Varför välja oss?

Vi på Novo Dental har ett unikt och mycket uppskattat arbetssätt med högsta kvalitetsfokus. Våra behandlingar är alltid effektiva och vi finns tillgängliga för just dig. Du lämnar oss med friskare tänder.

Novo dentals klinik utanför

Nöjda kunder är viktigt för oss

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår hemsida. Läs vidare om hur vi hanterar cookies här.

Acceptera
Hantera